Een goed weloverwogen besluit is gemaakt;

Per 5 maart treed ik in dienst bij beste business webshop Centralpoint.nl voor 4 dagen per week als Visual Designer.
Met een rebranding op komst en een triple merge van 3 grote ICT-leveranciers….een sneltrein die ik niet wilde missen!

Mijn bedrijf kan! blijft bestaan, echter activiteiten worden teruggebracht en er worden geen nieuwe accounts meer aangenomen. Mijn bestaande clientèle zal ik blijven bedienen.

Op naar een dynamisch avontuur!

Voor Kids World Wide Factory gaan wij diverse uitingen verzorgen, waaronder voor Chloe’s Toverkast welke afleveringen nu op RTL Telekids te zien zijn. Nu de kerstsferen voelbaar zijn en in menig huishouden de kerstboom opgetogen staat, volgt hier een leuke Facebook KERST WINACTIE om deze mooie samenwerking in te luiden:

1)  LIKE onze eigen Facebookpagina + de WINactie
2)  PLAATS WINCODE: KRST52H4 in het bericht van de winactie op Facebook
   (let op: elke 2 dagen een andere WINCODE – alle gemelde codes zijn geldig)
3)  DEEL de actie binnen Facebook
4)  NA 200 LIKES wordt 1 winnaar uitgeroepen en persoonlijk geïnformeerd

Kom in actie om Chloe’s Kerstpakket 1 t.w.v. € 14,99 te winnen!
Zie meer informatie over de inhoud van dit pakket op webshop: Toverkast.nl

Sluitingsdatum actie: 20/12/2016. Over deze uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Voor de internationale beurs Eurotier 2016 zijn wij druk in de weer geweest een zinnenprikkelend design – incl. motion van elementen in de truss – op te zetten voor de stand van firma Innovatec.
Daarnaast is in geheel eigen beheer een fraai kwartetspel ontworpen en uitgegeven voor hun hatchery clientèle. Wij zijn trots aan dit alles meegewerkt te hebben. Een op komst zijnde collector’s item..?!

wc Terwijde_poster_kan!

Op projectbasis zal vanaf nu de offline communicatie van winkelcentrum Terwijde door kan! in een nieuw visueel jasje worden gestoken. kan! is aangetrokken om de retail in winkelcentrum Terwijde bij diverse acties en evenementen te ondersteunen in haar visuele communicatie. Dit alles in opdracht van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Wij zien uit naar een mooie samenwerking!

juni_facebookactie kan!_shell

Sinds enige tijd verzorgen wij diverse communicatiemiddelen voor Gouden Station winnaar Shell De Wetering, waaronder (food)styling incl. fotografie van de vers belegde maandbroodjes naast levering van het design en POS-materiaal. Nu een leuke winactie!
 

***  Win een DUO-bon voor 1 overheerlijk dagvers belegd broodje!  *** 

1)  LIKE onze Facebookpagina
2)  DEEL deze winactie binnen Facebook
3)  RAAD het hoofdbeleg van 1 v.d. 2 maandbroodjes JUNI
4)  TAG je vriend/vriend/collega met wie je dit broodje graag wilt eten


Na loting ontvangen 3 winnaars een GRATIS DUO-bon voor een maandbroodje JUNI (alleen geldig in juni en afhaalbaar bij Shell De Wetering te Utrecht). Bij inlevering van deze DUO-bon ontvangen jij én jouw reisgenoot elk 1 maandbroodje JUNI naar keuze: special van de maand of het assortimentsbroodje.

Sluitingsdatum actie: 31/05/2016

site innovatec kan!

Zwoegen….Overleggen….Finetunen….en dat in veelvoud.

Zet een paar maanden enkele skills bij elkaar en zie onderstaand het resultaat. Designed: kan! voor online | offline communicatie en Built: Avant Internet BV. Niet te vergeten…. veel dank aan dé drijvende motor hierachter, marketingmanager Marian Onwijn van Innovatec.

www.innovatec.com

kan! levert banner, cheque en mooie verrassing aan groep deelnemers spinningevent Cycle4Charity

Met trots heeft kan! een sponsorbijdrage geleverd aan het spinningevent van Cycle4Charity welke plaatsvond op 12 maart jl. te Hoofddorp. Door alle deelnemers werd een riant bedrag opgehaald voor verkozen goede doel Ronald McDonald Kinderfonds. Naast donatie heeft kan! een banner gemaakt ter aanmoediging, alsmede de cheque om te overhandigen. Als klap op de vuurpijl is de deelgroep van Nathalie van Noort ook nog flink verrast: een gezonde, biologische crunchy kandybar! voorzien van een mooi kaartje ter herinnering aan dit prachtig sportevent. Wat was dit leuk om te doen!